Tracking1 Screen shoot1 Screen shoot2 Tracking2
SafeZone logo

Downloaden van Google Play (Android Market):
om te downloaden gratis SafeZone Basic klik hier.
Om downloaden SafeZone Pro klik hier.

Veelgestelde vragen voor het SaveZone Basic:


V. Wat is het doel van de software?
A. Biedt een hulpmiddel voor het bijhouden van alles wat verplaatst worden van de trein te aaien, met of zonder zone voorkeur.

V. Welke speciale over de toepassing?
A. U kunt zien doelwit (helpee) locaties op de kaart in real-time. schakelen tussen stratenplan en een satelliet-kaart functie is beschikbaar voor gebruik. Kan controleren Batterijniveau helpee in realtime. De software kan vertellen kilometers en tijd van tracks. Toont straal van cirkel-zone op de kaart is behulpzaam tijdens het tekenen in een gebrek aan refferences gebied. U kunt zelfs meer zone functies ... in de toekomst professionele versies.

V. Kan SafeZone volgen meerdere doelen?
A. Ja, SafeZone kan meerdere doelen volgen en houdt het bijhouden van records, kunt u bijstellen wanneer u maar wilt.

V. Kan SafeZone volgen het zelf?
A. Ja, Geef nummer van de telefoon voor de telefoon toegang terwijl u het opzetten van de taak. Met het op deze manier, is zeer gemak en economie te leren en krijg ervaring met deze software (SafeZone). Gewoon, kan je echt bijhouden van uw zelf, met of zonder internetverbinding. Daarbij hoeft u alleen maar een te gebruiken sms.

V. Als ik geen telefoon service, kan ik gebruiken SafeZone?
A. Ja, u kunt gebruik maken van SafeZone om jezelf te volgen, als je het een speciale nummer (15555215558) als telefoonnummer. We hebben het getest op ontgrendelde Google Nexus telefoon, het werkt.

U kunt de achtergrond van wat de bovenstaande toets om uw voorkeur aan te passen.

Gebruikershandleiding


Inhoudsopgave

1. Setup zone

2. Setup telefoon

3. Setup taak

4. Inschakelen / uitschakelen van een taak

5,1 Bekijk tracks op kaart

5,2 Bekijk batterijniveau rapport

6. Pauze / herstellen

7. Duidelijke tekening geschiedenis

8. Schakel kaarten

9. Teken Zone

10. helpers lijst

11. Helper en helpee


Terug naar de inhoudsopgave

Klik op menu-knop> Beheer zones
In Zones Lijst activiteit, klikt u op menu knop> Toevoegen zone
Toen in bewerken of toevoegen Zone activiteit, selecteert u een zonetype door te klikken op een radio knop te drukken. Op [adresinvoer enter], hoeft u alleen maar een adres (dat kan een mailing worden adres {include naam van het land is meer beloofd} of gps locatie [bijv. 40.123456 -74,654321]), Dat is de buurt van de zone die u gaat tekenen. Op dit punt is er is een gelijkspel zone knop die is gebruikt voor het starten van de Draw Zone activiteit (zie 9. Hoe te zone tekenen? ). Op [naam item], geef het een naam meanningful als mijn landbouw bereik.

Terug naar de inhoudsopgave

Klik op menu-knop> Beheer telefoons

Toen in bewerken of Telefoon toevoegen activiteit, op de naam van binnenkomst, geef het een beschrijvende naam die kan identificeren van de telefoon. Op het invoeren van telefoonnummers, hoeft u alleen maar het nummer van de telefoon. Dat is het.

Terug naar de inhoudsopgave

Start SafeZone
Menu> Instellingen> Beheer Taken Lijst
Menu> Toevoegen Nieuwe taak
(of Menu> instellingen> Taak toevoegen)
Het toevoegen / bewerken Taak activiteit wordt nu opdagen.
Voer taaknaam:
Je moet het een naam geven (Geef het een zinvolle naam zoals paard guard).

Selecteer een telefoon:
Selecteer een telefoon uit de spinner, als je niet beschikt over een telefoon profiel, kunt u kunt gebruik maken van het huidige menu en selecteer beheren telefoon item en zie hoe je een setup telefoonprofiel instructie van de menu-item Help om het te laten gebeuren.

Selecteer een zone:
Selecteer een zone van de zone spinner, als je niet beschikt over de zone die u wilt, kunt u kunt gebruik maken van het huidige menu en selecteer beheren zone item en zie hoe je een setup zone instructie uit het Help menu-item om het gedaan te krijgen.

Voer minimumbemonsteringsvoorschriften tijd:
Voer een minimum bemonsteringstijd (minTime), dit en de minimale afstand (minDistance) bepalen de rought aantal GPS-locaties per seconde aan u te rapporteren. Kies een goede minTime belang is u te levensduur van de batterij en uw sms kostenbeheersing (if voor remote gebruik).

Voer minimumbemonsteringsvoorschriften afstand:
Voer een minimale afstand, indien de minDistance niet nul is, zal betekent dat de telefoon te verplaatsen dat bedrag van afstand, indien in minder dan minTime seconden moet je een locatie verslag; minDistance is belangrijker dan minTime te je batery leven en je sms kostenbeheersing, moet u het naar een goed waarde, waarde, zoals groter dan of gelijk aan 50 meter te wandelen; Zelfs groter is dan dat als je aan het rijden bent of het nemen van een auto of bus. Vooral als u niet beschikt over onbeperkt sms plan en u bent het instellen van het voor gebruik op afstand.

Voer een rapport tijd:
Voer een rapport tijd; periode van het rapport is hoe Ofen u het krijgen van een verslag; Het is verstandig om een rapport tijd te selecteren dat u kunt sms consumtion besparen , aanvaardbaar rapport wachttijd en een lager groot rapport verliezen risico. invoeren bewaken tijd:
De tijd die u wilt tracks zijn rapport als aan bepaalde andere voorwaarden wordt voldaan.

Selecteer een herhaling periode of data:
De opties zijn dagelijks, elke week, elke maand of individuele Data.

Als u kiest Elke dag, moet u in te vullen in de tijdsegmenten sectie.
Als u kiest elke week, moet u vul het bepaalde dagen van de week en de Tijdsegmenten secties.
Als u kiest elke maand, moet u in te vullen op de Enter-dagen van een maand en de tijdsegmenten secties.

Voer bijhouden per bestand:
De minimale bijhouden tijd die u kunt laden op de kaart. Bijvoorbeeld, als u voer 30 minuten, dan kunt u handmatig laden van de kaart 30 minuten van tracks op een tijd. Voer Helper alarmmelding (niet in SafeZone basis):
Voor nu, gewoon negeren dit bericht.

kunnen helpee alarm:
Ook Negeer dit bericht.

Voer helpee alarm:
Ook negeren dit bericht.

Selecteer de monitor helpee batterijniveau optie:
Altijd - Let altijd op helpee batterijniveau.
Minder dan 50% - Monitor helpee batterij als deze onder de 50%.
Onder of gelijk laag niveau - Monitor helpee batterij wanneer het gelijk is aan of onder lage oppervlak (bijvoorbeeld 33%).
Nooit - Geen bewaken

Inschakelen Taak:
Activeer de taak, zodat u kunt controleren helpee's tracks.

Knop Gereed: Klik op de knop Gereed wanneer u denkt dat u de taak te voltooien input. U zult gevraagd worden voor het instellen van de taak op helpee, moet u ofwel klik op ok of te annuleren. Als u op Annuleren klikt, uw input is opgeslagen, kunt u de instelling later.

Terug naar de inhoudsopgave

Hoe maak je een taak inschakelen?

Selecteer menu> instelling> Taken beheren Wanneer u in takenlijst activiteit alleen, selecteert u het selectievakje in als dit nog niet is aangevinkt (anders kun je dan uitschakelen renable is). Wanneer het bevestigen actie dialoog komen, klikt u op Ja om te voltooien intentie.

Hoe maak je een taak uit te schakelen?

Dit doen we van oorzaak wanneer de taak wordt al ingeschakeld. Selecteer menu>Instelling> Taken beheren Wanneer u in takenlijst activiteit alleen, het uitschakelen schakelt u het selectievakje. Wanneer het bevestigen actie dialoog komen, klikt u op Ja om je intentie te voltooien.

Terug naar de inhoudsopgave

Selecteer lijst Tracks, kies een taak uit lijst Tracks selecteer vervolgens track (s) van opdracht Tracks lijst. Klik Back-toets om het te bekijken of ze op de kaart. Pictogram accuniveau is zich aan de rechterbovenhoek. Klik op het pictogram om uw helpee te bekijken meest recente batterijniveau rapport.

Terug naar de inhoudsopgave

Selecteer Automatisch bijwerken selecteert u Opties Pauze om te pauzeren volgen op de kaart. kiezen Herstel naar Terug naar Auto tracking.

Terug naar de inhoudsopgave

Er zijn twee opties onder de categorie. Men Cleaar naar No-Task betekent duidelijke tekening volledig. De andere is Clear-Tracks-alleen dat betekent gewoon opruimen al. spoor knooppunten.

Terug naar de inhoudsopgave

Door te drukken dit menu-item kunt u schakelen tussen stratenplan en een satelliet-kaart.

Terug naar de inhoudsopgave

Klik op de kaart om zone knooppunt toe te voegen.
Om een knooppunt ongedaan te maken, selecteert u Menu> ongedaan maken die zou verwijderen van de meest knooppunt kwalijk.
Merk op dat, in cirkel zonetype, eerste knooppunt is het centrum van de cirkel zone; tweede knooppunt wordt de straal van de zone.
Straal van de cirkel zone teken je zou weer te geven op de kaart, u vindt deze is een zeer goede eigenschap wanneer u het opzetten van zones in het ontbreken van referenties gebied. Terug naar de inhoudsopgave

Laat u in-of uitschakelen en verwijderen van een Helper. Door zorgen voor een Helper, geeft u toestemming om de Helper om uw locatie te volgen.

Terug naar de inhoudsopgave

In afgelegen geval Helper: het bijhouden van kant en helpee betekent dat de kant is overstag.

Als u vragen heeft, stuur een email naar mij (PuiNLum@gmail.com).


Meer van onze producten:

Bubble Level digitale software
SafeZone logo Tracking1 Screen shoot1 Screen shoot2